Volledig scherm
foto Peter Vroon

JayVeeBand naar Blues Café

De JayFayBand staat zondagmiddag in het Blues Café aan de Nieuwstraat. De formatie rond Jos Veldhuizen begint om 16 uur met spelen. De entree bedraagt 5 euro.

De JayVeeBand is een project van Flaviumzanger Jos Veldhuizen (JayVee). Veldhuizen heeft tijdens zijn hele muzikale loopbaan met Maddox, Teaser (met Ad van den Berg), Free and Easy, The Blueshop en Flavium, teksten en muziek geschreven voor veel nummers. Een aantal ervan zijn opgenomen in het repertoire van de bands en uitgebracht op diverse LP's en CD's.

Er zijn echter ook nummers op de plank blijven liggen die niet pasten in de setlist van de bands en daarom heeft Veldhuizen een aantal bevriende muzikanten gevraagd om samen met hem na te denken over het niet uitgebrachte materiaal. Het werd al snel een leuk project en er werden zelfs nieuwe nummers gecomponeerd. Het geheel werd opgenomen in de E-sound studio's in Weesp en het resultaat is een CD met nummers in verschillende stijlen, opgenomen als een live band. De rode lijn in de nummers is de liefde.

Jos Veldhuizen (Zang, Mondharmonica)

Kees Luijendijk (Gitaar, Achtergrondzang)

Frits Thünnessen (Gitaar)

Armand Spee (Bas, Achtergrondzang)

Herry Palapessy (Percussion, Achtergrondzang)

Ramon Rambeaux (Adam drums/Zildjian cymbals)

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn