Eerste avond in het jeugdhonk in Zuidbroek in het gebouw van Het Kristal. Lukas Ten Napel is trots dat er nu niet alleen een plek voor hem is, maar voor alle jeugd in Zuidbroek.
Volledig scherm
PREMIUM
Eerste avond in het jeugdhonk in Zuidbroek in het gebouw van Het Kristal. Lukas Ten Napel is trots dat er nu niet alleen een plek voor hem is, maar voor alle jeugd in Zuidbroek. © Kevin Hagens

Jeugd weet op eerste avond jeugdhonk in Apeldoornse nieuwbouwwijk Zuidbroek al goed te vinden

Apetrots is ‘ie, Lukas ten Napel (18). Hét gezicht van het jeugdhonk in de nieuwbouwwijk Zuidbroek. Wat een jaar geleden begon met een oproep voor ‘een dak boven het hoofd voor de jeugd in Zuidbroek’ resulteerde gisteravond in de opening van het jeugdhonk in ontmoetingsplek het Kristal aan de Nijbroekseweg.

0 reacties

  1. Tijdelijk jeugdhonk in Apeldoorn wekt commotie: ‘Waarom wel een dure skatebaan?’
    PREMIUM

    Tijdelijk jeugdhonk in Apeldoorn wekt commotie: ‘Waarom wel een dure skatebaan?’

    Het tijdelijke jeugdhonk in de wijk Zuidbroek, een zeecontainer die ergens anders in Apeldoorn ‘stond te verstoffen’, zorgt voor nogal wat commotie. Veel bewoners zijn wel vóór een plek voor de jeugd, maar over de locatie bestaat forse discussie. Harry Elzinga en Joost Huijsman zijn ook voorstander, maar vinden vooral dat er een vaste plek moet komen voor de jeugd in plaats van een tijdelijk jeugdhonk.