Volledig scherm
De ernstig zieke Johnny Louvet kon dankzij Wens Ambulance Veluwe woensdag nog een keer een biertje drinken in zijn stamkroeg de Flierefluiter. © Maarten Sprangh

Johnny overlijdt 2 dagen na laatste wens

Johnny Louvet, de Apeldoorner die deze week op bijzondere wijze afscheid nam van zijn stamkroeg De Flierefluiter, is overleden.

Louvet was ernstig ziek en verbleef in een hospice. Woensdag ging zijn laatste wens in vervulling: nog één keer langs zijn eigen woning, en nog één keer een biertje drinken met zijn vrienden bij 'De Fluit'.
Ruim meer dan honderd mensen - mogelijk zelfs tweehonderd - waren bij dat bijzondere moment aanwezig.

Vrijdagochtend werd bekend dat de vijftiger is overleden.

Zie ook:

Laatste wens van Johnny komt uit

 1. Apeldoornse webshop laat spoor van gedupeerden na
  PREMIUM

  Apeldoorn­se webshop laat spoor van gedupeer­den na

  Leveranciers en klanten betichten webshop BMX Shop Apeldoorn massaal van oplichting. De webshop voor fietscrossartikelen van Apeldoorner Riny van Nieuwenhuizen zou wel afnemen van leveranciers maar niet betalen en klanten juist laten betalen maar vervolgens niet leveren. Van Nieuwenhuizen zelf ontkent oplichtingspraktijken en stelt juist zelf slachtoffer van een lastercampagne te zijn. Meerdere gedupeerden zeggen dat ze aangifte van oplichting hebben gedaan tegen de ondernemer. ,,Die man is ziek in zijn hoofd.’’
 2. Gemist? ‘Wolf’ in Schoonheten en Staatsloterij verklaart levende Kampenaar dood
  Jouw regionieuws gemist?

  Gemist? ‘Wolf’ in Schoonhe­ten en Staatslote­rij verklaart levende Kampenaar dood

  De gemeente Raalte werd afgelopen week opgeschrikt door een Wolf, althans dat werd in eerste instantie gedacht. Een filmpje circuleerde over een dier dat mogelijk bloed van de weg zat te likken bij Schoonheten. Die ‘wolf’ bleek uiteindelijk de Duitse Herder Beer van Ans Spijker. ,,Het was een boterham. Ik kan je de plek zo aanwijzen,’’ aldus de eigenaresse. Dit verhaal was één van de opmerkelijkste verhalen van afgelopen week. Een overzicht van de verhalen van afgelopen week die het teruglezen waard zijn:

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn