Volledig scherm
© Stock

Jong Apeldoorn brengt muziektalent in kaart met battle

Talentvolle musici een podium bieden en zich laten ontwikkelen. Dat is het doel van de Gras Talent Battle, een muziekinitiatief van Jong Apeldoorn.

,,Het is een springplank voor acts en een mooie manier om het beste talent uit de regio in kaart te brengen'', zegt Milan Roerdink van Jong Apeldoorn over de Gras Talent Battle.

Het idee voor een bredere vorm van een bandjeswedstrijd werd zo'n anderhalf jaar geleden geboren tijdens een vergadering van Jong Apeldoorn over de toekomst. Vijf acts doen mee aan de battle: een repetitiedag met masterclass en een liveavond op vrijdag 17 november in Gigant, waarna de winnaar een begeleidingstraject in stroomt.

Roerdink: ,,We zien en horen veel talentvolle muzikanten in Apeldoorn. Deze battle is een mooie manier om dat in één avond inzichtelijk te maken.'' 

Eisen

De eisen zijn simpel. Het is bedoeld voor jongeren, pakweg onder de 30 jaar, uit de regio Apeldoorn. ,,De liveavond is de hoofdmoot. Iedereen mag meedoen. Een singersongwriter, rapformatie, metalband en deejay zijn allemaal welkom. De essentie is het liveaspect. Met het uitschrijven van deze contest hopen we dat uit een onverwachte hoek talent opduikt dat nog niet in beeld was.''

Aanmelden voor de Gras Talent Battle kan tot maandag 2 oktober via: www.gras-talenten.nl

De Stentor nieuwsapp, download nu! Klik hier voor iOS of hier voor Android!
  1. Geen hoofdprijs, wel boost voor clubheld uit Harderwijk
    video

    Geen hoofdprijs, wel boost voor clubheld uit Harderwijk

    Tiny Heijmans uit Geffen, finalist van het verspreidingsgebied Brabants Dagblad, is op de KNVB Campus in Zeist uitgeroepen tot winnaar van de Clubhelden van de amateursport 2017. Als vrijwilliger van Nooitgedacht, de voormalige club van Ruud van Nistelrooij, ontving hij 10.000 euro voor zijn club. Harderwijker Goossen Luytjes, als VVOG-vrijwilliger de winnaar van het Stentor-gebied, haalde de top-drie niet maar ging wel met een minicruise naar huis.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn