Hotel De Mallejan in Vierhouten.
Volledig scherm
PREMIUM
Hotel De Mallejan in Vierhouten. © Arnoud Heins

Jonge vluchtelingen komen naar hotel De Mallejan in Vierhouten

Hotel De Mallejan in Vierhouten is binnenkort een opvangplek voor alleenstaande minderjarige vluchtelingen. Hotelketen Fletcher, opvangorgaan COA en de gemeente Nunspeet hebben daar afspraken over gemaakt.

4 reacties

 • Ada Schouten

  1 week geleden
  Toen er vorig najaar/winter asielzoekers in De Mallejan woonden, verloederde het ook niet. Ik ben er toen geweest om de kinderen het kerstverhaal te vertellen en werd geraakt door de fijne sfeer die er was. Het trof me ook hoe de dorpsgemeenschap van Vierhouten zich helemaal inzette voor deze mensen en vertrouw erop dat dit nu weer zal gebeuren!
 • Chris Huisman

  1 week geleden
  @J baron: De verloedering heeft niet enkel daar plaats gevonden. De verloedering heeft namelijk ook toegeslagen in de schrijfvaardigheid van de Nederlandse bevolking, als ik zo even snel probeer te lezen. Dat getuigt van een niveau hoor, zo schrijven. Vaak zegt dat ook iets over i.q. en e.q.
 • J baron

  1 week geleden
  geeft aan hoe alles verloederd eerst was het een gerenomeerd en bekend hotel nu een opvang locatie maar ja dat is nederland ,het word volledig verbouwd door de toekomstige bewoners en voor de mensen in Vierhouten sterkte
 • wj van den van den Belt

  1 week geleden
  Er is een catergorie die er goed beter van worden Lijkt wel handel