Benthe Wismans probeert het blok van VCN te slechten. Fleur Klein Schaars en Lisanne Samson (r) wachten op wat komen gaat.
Volledig scherm
PREMIUM
Benthe Wismans probeert het blok van VCN te slechten. Fleur Klein Schaars en Lisanne Samson (r) wachten op wat komen gaat. © Wout van Zoeren

Jonkies Draisma Dynamo leren ondanks nederlaag nuttige les

volleybalVijf dagen mochten de dames van Draisma Dynamo nagenieten van de eerste zege sinds hun terugkeer op ‘s lands hoogste volleybalpodium. Tegen VCN kon de Apeldoornse formatie geen passend vervolg geven aan de zege bij Set-Up’65. Al betekende de 1-3 nederlaag in eigen huis voor de jonkies aan Dynamo-kant alleszins een nuttige les in de harde leerschool die eredivisie heet.

  1. Beoogde glamping op Bussloo van de baan, ondernemer is furieus: ‘Ik ben voor de gek gehouden’
    PREMIUM
    6

    Beoogde glamping op Bussloo van de baan, ondernemer is furieus: ‘Ik ben voor de gek gehouden’

    Ondernemer Jeroen Schreurs is woedend op de gemeente Voorst. De glamping die hij dit jaar wilde beginnen op Bussloo, werd eerder on hold gezet vanwege onderzoek naar de beschermde vleermuis in het recreatiegebied. En hoewel daaruit blijkt dat een glamping geen bedreiging vormt voor de dieren, wil de gemeente toch geen groen licht geven. ,,Ik ben razend. Ik sta op het punt een rechtszaak te beginnen tegen de gemeente.”

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn