Een boze automobilist heeft net in de Kobaltstraat vanaf de Arnhemseweg in Apeldoorn de 11-jarige Jordan een klap verkocht nadat hij met zijn vriendje met besjes had gegooid.
Volledig scherm
PREMIUM
Een boze automobilist heeft net in de Kobaltstraat vanaf de Arnhemseweg in Apeldoorn de 11-jarige Jordan een klap verkocht nadat hij met zijn vriendje met besjes had gegooid. © Maarten Sprangh

Jordan (11) mishandeld na gooien van besjes naar automobilist in Apeldoorn: ‘Ik dacht echt dat ik doodging’

De Apeldoornse Jordan (11) gooit samen met een vriendje met besjes naar voorbijrijdende auto's op de Arnhemseweg. De baldadigheid moet de jongen bekopen met een flinke mishandeling. Na een paar rake klappen, gaat de man er vandoor. Het incident hakt er flink in bij de jochies.

 1. Deze brandweerlieden redden mensen onder het puin vandaan: ‘Er komt veel risico bij kijken’
  PREMIUM
  met video
  1

  Deze brandweer­lie­den redden mensen onder het puin vandaan: ‘Er komt veel risico bij kijken’

  Een explosie, een pand stort in. Onder het puin zit een slachtoffer bekneld. Als de reguliere hulpdiensten iemand niet kunnen bevrijden, worden STH-teams (Specialisme Technische Hulpverlening) van de brandweer ingeschakeld. Afgelopen maand gebeurde dat twee keer: na gasexplosies in Oldenzaal en Bilthoven. Een van de vijf landelijke teams heeft Zwolle als standplaats. Teamleiders Geoffrey Bos en Mike Haerlman geven een kijkje achter de schermen.

Apeldoorn