Volledig scherm
Award voor Julianatoren © Julianatoren

Julianatoren Apeldoorn 'beste kinderpark van Nederland'

De Julianatoren in Apeldoorn is uitgeroepen tot 'beste kinderpark van Nederland'. Het pretpark kreeg de Diamond ThemePark Award.

Dat is een erkenning voor dierentuinen en pretparken van enerzijds een samengestelde vakjury en anderzijds de reguliere bezoeker. ,,Het worden ook wel de Oscars voor dierentuinen en pretparken in Europa genoemd'', geeft het Apeldoornse pretpark aan. 

Ruim 35.000 personen brachten in de afgelopen maanden hun stem uit. Volgens Patrick Joossens, mede-initiatiefnemer van de Diamond ThemePark Awards, is het als pretparkfan enorm genieten wanneer je met je kinderen een pretpark kunt bezoeken. ,,In de Julianatoren zijn niet alleen bijzonder veel attracties waarop zij zich kunnen uitleven, ook het show- en entertainment aanbod is fantastisch voor de kids”. 

  1. Videobeelden van beschieting City Club in Apeldoorn geven details daders
    video

    Videobeel­den van beschie­ting City Club in Apeldoorn geven details daders

    De mannen die de City Club nachtclub op het Caterplein in Apeldoorn in de nacht van 7 november 2018 rond 3 uur hebben beschoten waren klein van stuk. Zo'n 1.70 m. schat de politie aan de hand van camerabeelden, die vanavond zijn vrijgegeven via het tv-programma Opsporing Verzocht. Een van hen, de schutter, trekt bovendien met zijn been en schoot met een pauze herhaaldelijk op de nachtclub, ondanks dat nabij gelegen horecazaken ook op dat moment geopend waren.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn