Jumbo wil in Apeldoorn met historisch fotoalbum oudere verzamelaar plezieren

VideoVolwassen mannen die elkaar bij een dranghek voor de ingang van de supermarkt aan de kant duwen om een pakje met vier stickers te bemachtigen. Wouter van de Bunt glimlacht bij het idee. Bij zijn Jumbo aan het Schubertplein kunnen de klanten sinds gisteren kaartjes sparen om het fotoboek ‘Apeldoorn Onze Trots’ mee vol te plakken.

Doorgaans zijn het kinderen die elkaar voor de deur van een supermarkt verdringen. Voor voetbalplaatjes, of andere spaaracties. Van de Bunt besloot het een keer helemaal anders aan te pakken en kreeg zijn collega Wiegmans, eigenaar van de Jumbo op winkelcentrum De Mheen, gemakkelijk mee. 

  1. ‘Miss Radio Kootwijk’ en supervrijwilliger Coby vindt het druk worden in haar geliefde dorpje
    PREMIUM

    ‘Miss Radio Kootwijk’ en supervrij­wil­li­ger Coby vindt het druk worden in haar geliefde dorpje

    De oude zendinstallatie van Radio Kootwijk voor directe telefoonverbinding met Indonesië is geschiedenis geworden, maar vrijwilligster Coby de Haan is na 65 vrijwilligersjaren nog steeds actief bij het Kootwijker dorpsleven betrokken. ,,Hallo hallo Apeldoorn, hier Radio Kootwijk’’, waarschuwt de oud-voorzitter van de plaatselijke dorpsraad: ,,We gunnen toeristen al het moois van onze natuur, maar het zijn er zoveel en het wordt zo ontzettend druk in ons dorpje!’’

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn