Jurry Brink herkende de dief van de camerabeelden die hij net had bekeken en besloot de confrontatie aan te gaan. Dat leverde hem een blauw oog op.
Volledig scherm
PREMIUM
Jurry Brink herkende de dief van de camerabeelden die hij net had bekeken en besloot de confrontatie aan te gaan. Dat leverde hem een blauw oog op. © Maarten Sprangh

Jurry rent achter bierfustdief aan in Apeldoorn, maar houdt er een blauw oog aan over

Een nare bijsmaak heeft Jurry Brink na het evenement de Nacht van Apeldoorn in de Apeldoornse binnenstad. Na zo'n gezellig weekend met een buitenbar voor de deur ontdekt de eigenaar van restaurant Mr.Murk aan de Deventerstraat 13 in Apeldoorn maandagochtend dat er onder meer lege bierfusten gestolen zijn aan de achterkant van zijn zaak. En dat levert hem uiteindelijk een blauw oog op.

1 reactie

 • Marc Dozy

  2 maanden geleden
  Hoop dat ze die boef een schadevergoeding laten betalen zodat hij het over 20 jaar nog niet vergeten is. Sterkte Jurry gr Marc
 1. Wéér een nederlaag voor Alcides, WSV verrast tegen de koploper en probleemloze middag voor Rohda Raalte
  Liveblog

  Wéér een nederlaag voor Alcides, WSV verrast tegen de koploper en probleemlo­ze middag voor Rohda Raalte

  Het was voor aanvang van het bezoek aan Hollandia al alle hens aan dek bij Alcides en dat is er na afloop niet minder op geworden. De ploeg uit Meppel zal er uiteindelijk nog vrede mee hebben dat er ‘slechts’ met een marge van twee werd verloren. Rohda Raalte boekte daarentegen een ruime zege op VKW, terwijl Heino een punt pakte in Groningen. In de eerste klasse D zorgde WSV voor een daverende stunt door koploper De Bataven te verslaan, bij Voorwaarts zijn ze minder blij met het puntje tegen SDO.