Een politiewagen bij de woning van minister van der Wal voor Stikstof en Natuur in Hierden. Dinsdag liepen protesten hier uit de hand.
Volledig scherm
PREMIUM
Een politiewagen bij de woning van minister van der Wal voor Stikstof en Natuur in Hierden. Dinsdag liepen protesten hier uit de hand. © ANP / Persbureau Heitink

Justitie wil vijf protestboeren langer in de cel houden: de rechter beslist daar morgen over

Vijf protestboeren, onder wie één minderjarige, moeten wat het Openbaar Ministerie (OM) betreft twee weken langer vast blijven zitten. De rechtbank beslist daar vrijdag over. Ze worden verdacht van heftige zaken. 

8 reacties

 • H Kromdijk

  1 maand geleden
  Als de jutten nu zo bang zijn voor de boeren moeten ze bij burger King en MC Donalds gaan werken!
 • HAM Boelens

  2 maanden geleden
  Dit kunnen toch geen boeren zijn die hooligans? Die gaan toch geen politie te lijf? Die hebben toch fatsoen geleerd. Of zijn het de welbekende actievoerders op klompen.
 • S. Larssen

  2 maanden geleden
  Terecht om de anarchisten te berechten. Gaat alle perken te buiten
 • Bosma

  2 maanden geleden
  Die Caroline kan maar beter boerin worden Totaal geen natuurbesef
 • H de Vries

  2 maanden geleden
  Dinsdagochtend, nog voor de eerste tractors bij de Tweede Kamer staan voor weer een protest, twittert Caroline van der Plas van BBB dat „het leger” onderweg is. Ze had een legertruck zien rijden. Maar haar medewerker weet dat die nog van Veteranendag is en zegt dat ze dit niet kan doen. 
 1. Historische schoorsteen dreigt uit tuin van Pierre en Marianne te verdwijnen: ‘Restauratie gigantisch duur’
  PREMIUM
  MET VIDEO
  3

  Histori­sche schoor­steen dreigt uit tuin van Pierre en Marianne te verdwijnen: ‘Restaura­tie gigantisch duur’

  Dreigt een van de drie overgebleven fabrieksschoorstenen in Apeldoorn te verdwijnen? Bij Pierre en Marianne Reijerman staat ’ie midden in de tuin, maar de ‘versiering’ raakt in verval. Voor restauratie is nog ruim 12.000 euro nodig. ,,We hebben eens een autoband erin gegooid. Ging de zwarte rook over de brandweerkazerne. Vonden ze niet zo leuk...”

Apeldoorn