Bij dit complex werd na de steekpartij een verdachte aangehouden. Met dank aan alert Kadaster-personeel en een buurtbewoner.
Volledig scherm
Bij dit complex werd na de steekpartij een verdachte aangehouden. Met dank aan alert Kadaster-personeel en een buurtbewoner. © Johannes Rutgers

Kadaster-medewerkers pakken ‘per toeval’ verdachte steekpartij Apeldoorn op

videoDat er vanochtend twee verdachten werden aangehouden voor een steekpartij in het centrum van Apeldoorn, is mede te danken aan kordate medewerkers van het Kadaster. Vanaf de achtste verdieping van hun kantoortoren, iets verderop, zagen ze dat er in de Kalverstraat iets verdachts aan de gang was. En ze bedachten zich niet - al wisten ze op dat moment nog niet precies wat er was gebeurd.

 1. Gaat omstreden fietssnelweg Apeldoorn-Epe door? Mogelijk pas na verkiezingen besluit
  PREMIUM
  poll
  8

  Gaat omstreden fietssnel­weg Apel­doorn-E­pe door? Mogelijk pas na verkiezin­gen besluit

  Ondanks grote druk vanuit Epe is het onzeker of de gemeente Apeldoorn voor de verkiezingen een besluit neemt over de miljoenen kostende fietssnelweg F50. Het uitwerken van een nieuw voorstel, waar de gemeenteraad om had gevraagd, kost het Apeldoornse college van B en W meer tijd dan verwacht. De raad wilde donderdag een besluit nemen. Dat wordt nu echter doorgeschoven, mogelijk zelfs tot er een nieuwe gemeenteraad is.

Apeldoorn