Tussen station Apeldoorn en de stations van Deventer en Zutphen is op dit moment geen treinverkeer mogelijk door een kapotte bovenleiding.
Volledig scherm
Tussen station Apeldoorn en de stations van Deventer en Zutphen is op dit moment geen treinverkeer mogelijk door een kapotte bovenleiding. © Luciano de Graaf

Kapotte bovenleiding in Apeldoorn: hele avond geen treinen tussen Apeldoorn en Deventer

Door een kapotte bovenleiding rijden er geen treinen tussen Apeldoorn en Deventer. Ook tussen Apeldoorn en Zutphen is tot half negen geen treinverkeer mogelijk, de treinen tussen Apeldoorn en Deventer rijden vanavond niet meer. 

1 reactie

 • Chris Cohen

  2 weken geleden
  We krijgen wel gratis koffie aangeboden bij de Kiosk op het perron.
 1. Dierenmishandeling wordt veel te weinig gemeld, zegt expert: ‘Wie op een kat schiet, oefent voor iets ergers’
  PREMIUM

  Dierenmis­han­de­ling wordt veel te weinig gemeld, zegt expert: ‘Wie op een kat schiet, oefent voor iets ergers’

  Een verdronken hond met de poten vastgebonden, katten die worden beschoten en een nieuwe wet die weerstand oproept: er is veel te doen om dieren. Hoe kijkt de Hoenderlose Nienke Endenburg, coördinator van het landelijk expertisecentrum dierenmishandeling, psycholoog en universitair docent mens-dier-relaties, aan tegen dierenrechten en -mishandeling? ,,Mensen zien dieren als weerloos.”
 2. Gerrit weet dat het bloed, zweet en tranen kost om de mooiste tribune van Gelderland te laten stralen
  PREMIUM
  Jeroen zijn Kampioen

  Gerrit weet dat het bloed, zweet en tranen kost om de mooiste tribune van Gelderland te laten stralen

  Dat clubarchivaris Gerrit Kerssen trots is op de monumentale tribune van AGOVV is niet verwonderlijk. Zijn vader was al supporter van de voetbalclub in Apeldoorn. En het leven van Kerssen is vervlochten met de Blauwen. Maar Gerrit is absoluut niet de enige die de schoonheid van het houten bouwwerk ziet. Facebookpagina Nederlandse Velden riep tribune uit tot mooiste van Gelderland.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn