Kasper fietst kilometers op eenwieler voor 3FM Serious Request

VIDEOMet zijn kerstmuts op en feestslinger door het wiel heeft Kasper Frederiks (10) uit Apeldoorn onderweg veel bekijks. ,,Kinderen vinden de eenwieler vaak heel gaaf. En volwassenen vinden het gewoon knap wat ik kan.’’ Hij neemt alweer voor de vijfde keer deel aan Serious Request en fietst zo veel mogelijk kilometers voor herstel en behoud van het tropisch regenwoud.

0 reacties

 1. Athletic Skills Model leert Eagles-jeugd beter bewegen: ‘Laat Eagles een voorbeeld zijn’
  PREMIUM

  Athletic Skills Model leert Eag­les-jeugd beter bewegen: ‘Laat Eagles een voorbeeld zijn’

  Het zogenaamde Athletic Skills Model leert sporters veelzijdig bewegen. De in het afgelopen najaar geopende ASM-hal op de FSG Campus in Apeldoorn biedt iedere sportbeoefenaar de gelegenheid actief aan zijn motoriek te sleutelen. Nu de jeugdopleiding van eredivisievoetbalclub Go Ahead Eagles zich heeft geconformeerd aan de veelomvattende trainingsmethode, hopen FSG en de trainers van The Gym dat lokale amateursporters en -clubs dit voorbeeld weldra volgen.
 2. DOS doet goede zaken in Kamper derby, zeges voor SC Genemuiden én SV Urk en DVS stelt opnieuw teleur
  Liveblog

  DOS doet goede zaken in Kamper derby, zeges voor SC Genemuiden én SV Urk en DVS stelt opnieuw teleur

  SV Urk beleeft een uitstekende start van de tweede seizoenshelft. De ploeg van Gert-Jan won vorige week al van Sportlust’46 en was vanmiddag ook te sterk voor VVOG. SC Genemuiden heeft eveneens drie punten mogen bijschrijven, terwijl HHC Hardenberg op bezoek bij Quick Boys twee dure punten liet liggen en DVS’33 nóg langer moet wachten op een zege. Met de Kamper derby tussen Go-Ahead en DOS kreeg deze speeldag nog een lekker toetje.