Gerrit Brinkman (midden) en zijn mannen zijn nu nog volop bezig de buitenlandse markt te bedienen. Daarna kunnen ze vol aan de bak om Nederlandse tuincentra van kerstbomen te voorzien.
Volledig scherm
PREMIUM
Gerrit Brinkman (midden) en zijn mannen zijn nu nog volop bezig de buitenlandse markt te bedienen. Daarna kunnen ze vol aan de bak om Nederlandse tuincentra van kerstbomen te voorzien. © Kevin Hagens

Kerstboom kopen? Wees er snel bij! ‘Mensen willen er twee in plaats van één dit jaar’

Kerst vieren met een echte dennenboom in de huiskamer? Wacht dan niet te lang met het kopen ervan. Groothandelaar Gerrit Brinkman uit Wenum-Wiesel constateert dat de vraag door corona een stuk groter is en veel eerder op gang komt. ,,De kleintjes komen we straks echt tekort.”

  1. ‘Op een klein stationnetje’ in Teuge: werken vanuit de oude bedstee, ‘maar het uitzicht is groots’
    PREMIUM
    VIDEO

    ‘Op een klein stationne­tje’ in Teuge: werken vanuit de oude bedstee, ‘maar het uitzicht is groots’

    Op stations stoppen de treinen en beginnen de verhalen. Bij die vrouw hangend om de nek van haar geliefde. Bij die twee jongens en die nonchalante boks. Maar wat als het station geen station meer is? Wat als er iemand woont, er een sportschool zit, een café huist? Wat is dan het verhaal? Ronald Kamps reist in deze zomerrubriek langs onze vergeten stationnetjes om dát te achterhalen.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn