Maandagochtend ging het nog mis met het vervoer van Chanu, maar sinds maandagmiddag gaat het goed. ,,Wij zijn vooralsnog gelukkig", zegt vader Gerjo van der Meulen.
Volledig scherm
PREMIUM
Maandagochtend ging het nog mis met het vervoer van Chanu, maar sinds maandagmiddag gaat het goed. ,,Wij zijn vooralsnog gelukkig", zegt vader Gerjo van der Meulen. © Kevin Hagens

Klachten over PlusOV? 'We zitten middenin de opstartfase'

Volgens PlusOV gaat de start van het leerlingenvervoer dit schooljaar beter dan vorig jaar. Toch zijn er ook signalen dat het nog niet goed gaat. Evelien van der Veen namens PlusOV:  ,,We zitten midden in de opstartfase."

Het gaat beter, zegt u. Het ene vierjarige kind wordt uit de taxi gezet omdat-ie niet op de lijst staat, het ander moet na een paar dagen PlusOV spugen van de spanning - en wil niet meer mee. Dat klinkt niet als beter. 

Van der Veen: ,,We zitten nog midden in de opstartfase van het leerlingenvervoer en we horen dat het goed gaat maar kennen ook de signalen waar het misgaat. Deze specifieke gevallen zijn bekend en hebben onze volle aandacht; we werken er hard aan om ze zo snel mogelijk op te lossen."

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn