Erik Neuteboom (l) en Wilco Nieuwenhuis maken zich grote zorgen over wat 'Lelygate' betekent voor Klarenbeek. ,,Dit wordt de ideale plek voor vliegtuigspotters'', vrezen ze. Met de drukte die ze in hun luchtruim krijgen zijn ze bepaald niet blij.
Volledig scherm
PREMIUM
Erik Neuteboom (l) en Wilco Nieuwenhuis maken zich grote zorgen over wat 'Lelygate' betekent voor Klarenbeek. ,,Dit wordt de ideale plek voor vliegtuigspotters'', vrezen ze. Met de drukte die ze in hun luchtruim krijgen zijn ze bepaald niet blij. © Gep Leeflang

Klarenbeek hangt kabaal luchthavens Lelystad én Teuge boven het hoofd

Het geluid van veertigduizend inkomende vliegtuigen per jaar van vliegveld Teuge is niet meegenomen in de 'gerepareerde' milieueffectrapportage (MER) voor Lelystad Airport. Dat heeft het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat bevestigd aan een werkgroep van de dorpsraad in Klarenbeek. De hoeveelheid vlieglawaai waar zij mee te maken krijgt is onaanvaardbaar, vinden de dorpsraadbestuurders.

0 reacties

 1. Vrouwen stelen handtas van Mahin (54) uit kringloop in Twello: ‘Dat is me zo dierbaar en nu ben ik het kwijt’
  PREMIUM
  met video
  8

  Vrouwen stelen handtas van Mahin (54) uit kringloop in Twello: ‘Dat is me zo dierbaar en nu ben ik het kwijt’

  Ze is er kapot van en voelt zich daarbij erg onveilig. De Apeldoornse Mahin Talei (54) winkelde dinsdag bij de kringloop in Twello, toen twee vrouwen er met haar handtas vandoor gingen. De dievegges zijn op camera vastgelegd en de beelden zijn massaal gedeeld. ,,Ik wil dat deze mensen zo gestraft worden dat ze dit nooit meer doen”, zegt ze emotioneel. Want in de tas zitten voor haar heel dierbare spullen.
  Apeldoorn