Klassieke auto's botsen in Beekbergen: inzittende loopt nekklachten op

videoDe bestuurder van een klassieke Opel Manta is licht gewond geraakt bij een kop-staatbotsing op de Oude Arnhemseweg in Beekbergen.

Het ongeval gebeurde zondagochtend toen een stoet Opel Manta's over de Oude Arnhemseweg reed. Daarbij botsten twee klassiekers op elkaar. De bestuurder van een van de voertuigen klaagde over een pijnlijke nek, van zijn vrouwelijke bijrijder is niet bekend of ze letsel heeft. Ze kon pas uit het voertuig worden bevrijd nadat het portier was verwijderd door de brandweer. De auto's liepen behoorlijke schade op.

Volledig scherm
De na d ekop-straatbotsing gestrande stoet Opel Manta's. © Pim Velthuizen
  1. Ernstig zieke Voorstenaar Mark Gilligan (54) trekt ten strijde tegen slopende ziekte MS

    Ernstig zieke Voorste­naar Mark Gilligan (54) trekt ten strijde tegen slopende ziekte MS

    Mark Gilligan wil niet langer lijdzaam toezien hoe hij steeds verder aftakelt. Hij verkiest de aanval tegen de slopende ziekte multiple sclerose (MS). De 54-jarige Voorstenaar is een crowdfundingactie gestart. Die moet 75.000 euro opleveren zodat hij in Mexico of Rusland een stamceltransplantatie kan ondergaan. Deze behandeling wordt in Nederland (nog) niet aangeboden. De actie kent een vliegende start: in een week is er al bijna 18.000 euro gedoneerd.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn