Koning opent nieuw paviljoen in Nationale Park De Hoge Veluwe

videoHet nieuwe Park Paviljoen van Het Nationale Park De Hoge Veluwe is open. Koning Willem-Alexander mocht vanmiddag het nieuwe gebouw openen, vanaf morgen is het publiek welkom om een kijkje te nemen. 

 1. Ugchelen heeft met vestiging van meesterslager weer vet op de botten: ‘Ik wil de beste van Nederland zijn’
  PREMIUM
  3

  Ugchelen heeft met vestiging van meestersla­ger weer vet op de botten: ‘Ik wil de beste van Nederland zijn’

  Vorstelijke stukken cote de boeuf en entrecote hangen al te rijpen, klaar om voor de feestdagen te worden geportioneerd. Terwijl het aantal vestigingen in Nederland ieder jaar terugloopt, heeft Ugchelen over een week weer een slagerij, in het pand waar tien jaar geleden de dorpsslager zijn deuren sloot. Diens opvolger barst van ambitie: Hans-Peter Spaans (34) is een van de tien Nederlanders met de titel meesterslager.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  6

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn