Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP

Lab blundert met testuitslagen in Apeldoorn: negatief blijkt tóch positief (en andersom)

Een groep van 25 mensen heeft woensdag een verkeerde coronatestuitslag gekregen na een afspraak bij de GGD Noord- en Oost-Gelderland in Apeldoorn. Zij kregen eerst als resultaat dat ze negatief waren, maar bleken later tóch positief. Óf omgekeerd.

6 reacties

 • R. Buschgens

  6 maanden geleden
  De drukte is ook enorm. Dinsdag ook geprobeerd een testafspraak te maken. Als bewoner van Apeldoorn was er alleen nog plek in Veenendaal. Maar gekozen voor een extra dag wachten, maar dat houdt ook in een dag extra thuis blijven en niet kunnen werken. 1 testlocatie in Apeldoorn is wellicht te weinig?
 • WG Jansen

  6 maanden geleden
  Lab van Gelre blundert wel vaker, ook met niet-Corona gerelateerde onderzoeken. Diegene die verantwoordelijk is voor die toki moet zich maar eens verantwoorden bij de Tuchtraad. GGD kan hier weinig aan doen, die krijgt ook maar door wat het Gelre hun toezend. Jammer voor de mensen die nu toch positief blijken.
 • R. Veldhuis

  6 maanden geleden
  Lab blundert. Klinkt ook heel negatief. De positieve draai is dat er voldoende controles zijn dat het ook nog is ontdekt en de juiste stappen zijn genomen om de mensen te bereiken. Lees het nieuws voldoende politieke kamerleden, ambtenaren en toezichthouders die geen verantwoordelijkheid nemen en het maar laten doormodderen en niemand waarschuwen.
 • Andy Van Werven

  6 maanden geleden
  Somige nieuws maak de mensen helemaal gek ik de bol lekker belangreik dat dit in de krant komt
 • Andy Van Werven

  6 maanden geleden
  Wat een blunder ggd zo raak je snel de vertrouwen kwijt

Apeldoorn