Hiske van den Heuvel, voorzitter van Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst ontvangt van Janine Worst namens de Thinkwise Foundation een cheque van 8.500 euro.
Volledig scherm
Hiske van den Heuvel, voorzitter van Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst ontvangt van Janine Worst namens de Thinkwise Foundation een cheque van 8.500 euro. © Thinkwise

Leergeld Apeldoorn-Voorst kan 25 jongeren laten sporten

Dankzij een donatie van de Thinkwise Foundation kan  de Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst 25 kinderen een jaar lang laten sporten en kunnen zij bovendien de kleding aanschaffen die ze daarvoor nodig hebben. 

De Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst is een particulier fonds dat bij minder draagkrachtige gezinnen voor kinderen van vier tot achttien jaar een aantal sociale activiteiten bekostigt. Behalve sporten kan dat bijvoorbeeld meedoen aan een schoolreisje zijn.

Voorzitter Hiske van den Heuvel is blij dat ze door de donatie 25 kinderen kan helpen. ,,Dit geeft de kinderen zelfvertrouwen en zorgt voor sociale contacten”, zegt ze. 

Thinkwise is een snel groeiend Apeldoorns ICT-bedrijf.

  1. Corona-update | Buurman vindt longpatiënt in ademnood, dierenlab mag testen en ontroerende video Isala
    video

    Corona-update | Buurman vindt longpa­tiënt in ademnood, dierenlab mag testen en ontroeren­de video Isala

    De nieuwsberichten over het coronavirus volgen elkaar in een rap tempo op. De Stentor zet dagelijks de belangrijkste gebeurtenissen op een rij. Met vandaag: Buurman vindt naar adem snakkende longpatiënt in galerij in Apeldoorn, Isala slingert ontroerende video op facebook, de start van een mega-operatie in het dierenlab in Deventer en het hartverscheurende verhaal van dochters die beide ouders in Harderwijk verloren door het virus.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn