Volledig scherm

Licht op Herinnering

APELDOORN - Honderden mensen woonden woensdagavond de jaarlijkse herdenkingsbijeenkomst Licht op Herinnering bij op de begraafplaats aan de Soerenseweg.

 1. Nieuwe eigenaar pand kinderopvang Apeldoorn wil verspillende parkeerlichten graag doven, maar waar is de schakelaar?
  PREMIUM

  Nieuwe eigenaar pand kinderop­vang Apeldoorn wil verspillen­de parkeer­lich­ten graag doven, maar waar is de schakelaar?

  Gerrit Ruiterkamp woont nu een jaar in een portiekflat tegenover een kinderopvang in Apeldoorn, maar stoort zich behoorlijk aan lampen die dag en nacht, zomer en winter branden op de parkeerplaats. Pure verspilling, vindt hij. De nieuwe eigenaar is het met hem eens en belooft het licht te doven. Tenminste: zodra hij de aansluiting van de lampen heeft gevonden. En dat blijkt nog niet mee te vallen.
 2. Jacqueline Kunst van schouwburgfoyer Orpheus terug naar zorg aan ziekbed: ‘Dat zustertje van vier jaar werd weer wakker’
  PREMIUM

  Jacqueline Kunst van schouwburg­foy­er Orpheus terug naar zorg aan ziekbed: ‘Dat zustertje van vier jaar werd weer wakker’

  De cultuursector beleeft donkere tijden. Muzikanten, artiesten, theaters, popzalen en musea verkeren in crisis vanwege corona. Wat doet dat met de mensen die de kost verdienen in die branche? Kiezen ze rigoureus voor een carrièremove? Of houden ze vol, hopend op betere tijden? Ze vertellen hun verhaal. Vandaag: Jacqueline Kunst uit Apeldoorn, die haar baan in theater Orpheus opgaf en terugkeerde in de zorg.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

 1. Reacties in Londen: 'Meghan had moeten blijven en vechten'
  Play

  Reacties in Londen: 'Meghan had moeten blijven en vechten'

 2. Harde klap: motorblok vliegt uit auto, bestuurder zwaargewond
  Play

  Harde klap: motorblok vliegt uit auto, bestuurder zwaarge­wond

Apeldoorn