Liesbeth Aldenkamp is buurtbemiddelaar in Apeldoorn. Ze probeert kanten van een verhaal te belichten en zo partijen bij elkaar te brengen.
Volledig scherm
PREMIUM
Liesbeth Aldenkamp is buurtbemiddelaar in Apeldoorn. Ze probeert kanten van een verhaal te belichten en zo partijen bij elkaar te brengen. © Maarten Sprangh

Liesbeth helpt wanneer buren in Apeldoorn elkaar het leven zuur maken: ‘Laminaat moeten ze verbieden’

Geluidsoverlast is niet langer de nummer één reden in Apeldoorn om contact te zoeken met buurtbemiddeling. Nadat lawaai bij de buren steevast het meest werd gemeld, zijn nu pesterijtjes de belangrijkste oorzaak om hulp in te schakelen. Al blijft laminaat ook een heikel punt.

5 reacties

 • Henk Janssen

  1 maand geleden
  Laminaat verbieden gaat dan wel te ver, ik weet uit eigen ervaring dat laminaat met alleen een laagje damp werende folie op plavuizen gelegd een enorme klankkast wordt. gecombineerd met een slechte opvoeding aan kinderen wordt dit een overlast van jewelste. Dus ik ben het er wel mee eens, of je moet eisen dat dit op een correcte manier wordt gelegd, met een degelijke ondervloer. Bovenal controle op deze manier van plaatsen
 • Y bethume

  1 maand geleden
  Ik begrijp de intentie wel....maar laminaat verbieden slaat wel door hoor! Yvonne
 • Willem Heerema

  1 maand geleden
  Laminaat hoeft geen probleem te zijn; gewoon de schoenen uit in huis en op sokken of sloffen.
 • D Dijkhof

  1 maand geleden
  Een groot gedeelte van de problemen komt ook door klagerige mensen die vinden dat anderen hun probleem moeten oplossen. Want zelfs als er vastgesteld ja dat er niets bijzonders aan de hand is gaan klagers vaak door. En er wordt ze nooit verteld dat ze eens moeten stoppen met gezeur en geklaag als er geen overlast is. Zo wordt een groot gedeelte van de problemen in stand gehouden.
 • Willem Post

  1 maand geleden
  Laminaat gaan verbieden gaat wel heel ver.

Apeldoorn