Volledig scherm
PREMIUM
Lisa op de trappen van Theater Orpheus: ,,Ik kan me niet voorstellen dat Youp op het podium staat terwijl Ajax de finale speelt.’’ © Maarten Sprangh

Lisa uit Apeldoorn doet oproep aan Youp: Verplaats voorstelling zodat we Ajax in finale Champions League kunnen zien

De paniek sloeg de 28-jarige Lisa Bennenk gisteren om het hart. Nu Ajax gewonnen heeft van Juventus, komt de finale wel erg dichtbij. Toen Ajax-fan Lisa in haar agenda keek, bleek dat ze op de avond van de finale, zaterdag 1 juni, al iets anders in haar agenda had staan: Youp van ‘t Hek. Ze aarzelde niet en schreef de cabaretier meteen een brief.

‘20.00 uur, Youp van ‘t Hek, Orpheus’. Het stond er echt. Maar als Ajax in de finale komt te staan, dan zit ze toch echt liever voor de tv. ,,Ik ben een behoorlijke fan van Youp, ben naar zijn afgelopen vijf of zes shows geweest’', legt Lisa uit. ,,Maar dan heeft Youp toch echt even pech.’' Daarom heeft ze in haar brief, die ze hem heeft gemaild en die ze ook openbaar op Facebook heeft gedeeld, een voorstel gedaan. ,,Nu vraag ik u niet om de show te cancellen. Maar misschien kunnen we er op een andere manier uit komen? Wellicht kunnen we om 18.30 uur wel naar uw show kijken? En dan om 21.00 uur naar de Ajax-show’', oppert ze in de brief.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn