Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Lotto zoekt winnaar van 4,1 miljoen die lot kocht bij The Read Shop in Apeldoorn

Lot gekocht in Apeldoorn? Misschien bent u wel multimiljonair! De Lotto is op zoek naar de koper van het winnende lot waar gisteravond de jackpot van 4,1 miljoen op gevallen is.

Het lot is gekocht in een filiaal van The Read Shop Express in Apeldoorn. Om welk filiaal het gaat heeft de Lotto niet bekend gemaakt. 

De winnende cijfers die op het lot staan zijn: 9, 11, 21, 25, 40 en 43. De winnaar wordt gevraagd contact op te nemen met de klantenservice van de Lotto, om een afspraak te maken. Uit het belang van de winnaar maakt de Lotto nooit de namen van de prijswinnaar(s) bekend. 

  1. Kamerfractie CDA wil sneller besluit over overname Sandd door PostNL

    Kamerfrac­tie CDA wil sneller besluit over overname Sandd door PostNL

    Dat de Autoriteit Consument & Markt geen datum kan noemen voor een uitspraak over de fusie tussen de postreuzen Sandd en PostNL is de CDA-fractie in de Tweede Kamer in het verkeerde keelgat geschoten. ACM brengt daardoor bedrijven die opereren in een moeilijke markt in problemen meent het CDA, dat naar aanleiding van berichtgeving in deze krant over de kwestie vragen heeft gesteld aan staatssecretaris Mona Keizer (Economische Zaken & Klimaat).
  2. Babynieuws uit de bossen: Kalfje geboren in wisentkudde op de Veluwe

    Babynieuws uit de bossen: Kalfje geboren in wisentkud­de op de Veluwe

    Het gaat goed met de wisentkudde bij Radio Kootwijk. Stichting Wisent op de Veluwe kon vandaag de geboorte van een tweede kalfje deze zomer melden. Of het een jongetje of een meisje is geworden kan voorzitter Jan Wolleswinkel nog niet zeggen. ,,Al dat haar hè? Dat maakt het moeilijk om te zeggen. Pas als we eenmaal gezien hebben hoe het dier plast weten we of het een stier of koe is”. Eerder werd een stiertje geboren. Met dit laatste jong komt de kudde in totaal op zes dieren.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn