Man (33) vlucht na ruzie in ‘gestolen auto’ en bijt agent tijdens arrestatie op A50 bij Beekbergen

Met videoBij een aanhouding op de A50 bij Beekbergen heeft gisteren een automobilist een agent gebeten. De 33-jarige man uit Den Haag werd aangehouden vanwege een ruzie in relationele sfeer waarbij de man zichzelf had verwond.

5 reacties

 • Arend van Faassen

  2 maanden geleden
  TK Dijkstra, voor sommigen is alles wat anders is links. Die denken ook dat 'het' volk rechts is. Zal wel majesteitsmeervoud zijn. De VVD is helaas nog steeds (ook in prognoses) de grootste en volgens mij echt een rechtse partij. Maar toch, alles wat verkeerd gaat komt door links.
 • TK Dijkstra

  2 maanden geleden
  @Marianne Klaasen, we hebben al jaren een rechts kabinet, VVD en zo, dus hoezo linkse politici? Die bepalen momenteel even niets.
 • Marianne Klaasen

  2 maanden geleden
  De politie is met handen en voeten gebonden doordat de linkse rechters in Nederland daders als slachtoffers zijn gaan zien. Met alle gevolgen van dien. De politie mag helemaal niets meer. Dit gaat ontaarden in een onbeheersbare maatschappij met nog meer criminaliteit, burgers die slachtoffers gaan worden. Maar ja, daar zitten de linkse politici en rechters blijkbaar niet mee. Zij kijken liever weg voor dit soort problemen.
 • Patrick Romijn

  2 maanden geleden
  @Danny Anzion,- als de politie één van die dingen gebruikt dan worden ze daarna weer aangeklaagt door de verdachte of door een stelletje idioten die roepen dat er onnodig geweld is gebruikt en dat de agenten vervolgt moeten worden.
 • Danny Anzion

  2 maanden geleden
  Ik snap dit nooit. De politie beschikt over een wapenstok, een pistool, pepperspray en sommige ook nog een tazer. Hoe wordt een agent gebeten?