Man rijdt auto met aanhanger aan op A1 bij Uddel en veroorzaakt ravage: ‘Een gek met alcohol op’

update/met videoEen automobilist heeft gisteravond onder invloed van alcohol een heftig ongeluk veroorzaakt op de A1 bij Uddel. Hij reed in de richting van Apeldoorn naar Amersfoort toen hij een auto met aanhanger voor hem ramde.

6 reacties

 • Norm Jamanika

  2 maanden geleden
  Ik er jaren gewerkt en gefeest met jongens en meisjes uit Uddel. Ik weet en gezien en meegemaakt hoeveel ze daar kunnen drinken. Das ongekend veel en dan vervolgens achter de stuur zitten met of zonder rijbewijs. Je zou zeggen voor zo’n gereformeerde gemeenschap dat het mee zou vallen maar nee hoor. Één ding weet ik wel zeker is dat straffen daar geen zin heeft want die zijn zo laag en lachwekkend.
 • kor Flokstra Kor

  2 maanden geleden
  Waarom er nog steeds alcohol in het verkeer gedronken word is mij een raadsel. Zijn er dan nog steeds bestuurders die niet inzien dat dit levensgevaarlijk is. Er zijn toch voldoende voorbeelden van ongevallen waar alcohol is gebruikt of sluit men daar hun ogen voor.?Echt ik heb nog nooit een druppel alcohol gedronken als ik aan het verkeer deelnam. Overheid pak dit nu eens keihard aan want dit moet echt heel hard gestraft worden Harder dan nu .
 • Bart Keijzer

  2 maanden geleden
  Blijft raar dat een harddrug als alcohol nog als normaal wordt gezien in dit land. Zolang het maar genoeg geld voor de staatskas oplevert is het goed I guess ¯\_(ツ)_/¯
 • HJ Veltkamp

  2 maanden geleden
  @WvH, ik ben het wel met je eens maar punten of straffen wat heeft het voor zin als er toch nooit gecontroleerd wordt en als het misgaat dan is er altijd wel een gratis advocaat die recht praat wat krom is en een krom denkende rechter die daarin meegaat.
 • Willem van Hattem

  2 maanden geleden
  Het wordt tijd dat ook hier een puntenrijbewijs wordt ingevoerd. Zeker in zo'n geval als deze: onder invloed een ongeval veroorzaken. Straffen zouden vele malen hoger moeten zijn.