Een Apache-helikopter, foto ter illustratie.
Volledig scherm
Een Apache-helikopter, foto ter illustratie. © RV Multimedia

Man uit Apeldoorn opgepakt voor beschieten helikopter van defensie: ‘Zeer zorgelijk incident’

De Koninklijke Marechaussee heeft donderdagavond een man in Apeldoorn opgepakt die een Apache-gevechtshelikopter van Defensie heeft beschoten.

6 reacties

 • Anneke Kooistra

  2 maanden geleden
  Helicopter vliegt over erf van een boerderij en de piloot ziet een persoon met een wapen naar boven gericht op zijn Heli, zou hij denken dat zal wel een grappig iemand zijn met een luchtbuks….? Het kan ook een gek zijn met een vuur buks in aanslag, dat zie niet meteen, dus alleen de dreiging is al genoeg om deze persoon te arresteren dus moet hij de consequenties hier van ook aanvaarden !
 • Bart Karssen

  2 maanden geleden
  Heel eerlijk?: hier vliegen ze elke avond zo een week lang exact over het huis heen, alles begint te trillen en de herrie is oorverdovend. Maar om hem nou uit de lucht te schieten? Heeft toch geen zin, die dingen zijn er op gebouwd.
 • Olaf Doppenberg

  2 maanden geleden
  Best wel knap dat je zo’n helikopter weet te raken met alleen maar een luchtbuks of een pistool.
 • J. Deen

  2 maanden geleden
  Niet te geloven…..🧐
 • R Vries

  2 maanden geleden
  Wat een opgeblazen verhaal. David en Goliath.
 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.