Volledig scherm
© News United / 112 Achterhoek-nie

Man uit Twello (42) die bij Neede verongelukte liep op de weg: ‘Raar geval’

UpdateDe 42-jarige man uit Twello die vannacht om het leven kwam bij een aanrijding in Neede, liep op het moment van de botsing op de weg. De politie onderzoekt nog waarom de man dit deed.

Het ongeval gebeurde vannacht rond 02:00 uur op de Haaksbergseweg in Neede. Een 44-jarige man uit Enschede reed in zijn auto vanuit Neede in de richting van Haaksbergen. Vlak buiten de bebouwde kom van Neede reed hij volgens de politie door nog onbekende oorzaak de man uit Twello aan. 

Die overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Volgens de politie liep de man op de weg voordat hij werd aangereden. ,,Dit ongeluk is een raar geval”, aldus woordvoerster Sigrid Passchier. Waarom de man op de weg liep, moet nog blijken. De verkeersongevallenanalyse van de politie is op dit moment nog bezig met het onderzoek.

  1. ‘Stuurfoutje’ lijkt oorzaak van ongeluk waarbij brandweerwagen in greppel eindigde bij Emst

    ‘Stuurfout­je’ lijkt oorzaak van ongeluk waarbij brandweer­wa­gen uit Apeldoorn in greppel eindigde bij Emst

    Het incident waarbij een waterwagen van de Apeldoornse brandweer dit weekeinde in een greppel terecht kwam, is vermoedelijk ‘een noodlottig stuurfoutje’ geweest. ,,Het staat los van het ongeluk in 2017 in Apeldoorn, toen er een waterwagen op de Vosselmanstraat kantelde’’, zegt Mark Bosma, woordvoerder van de veiligheidsregio Noord- en Oost Gelderland. ,,Het was wel waar wij ook direct aan dachten.’’

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn