Marieke Jonker uit Apeldoorn is gedupeerde van de kinderopvang toeslagenaffaire. Ze wil een steungroep voor lotgenoten oprichten.
Volledig scherm
PREMIUM
Marieke Jonker uit Apeldoorn is gedupeerde van de kinderopvang toeslagenaffaire. Ze wil een steungroep voor lotgenoten oprichten. © Maarten Sprangh

Marieke uit Apeldoorn krabbelt op na alle ellende: '1000 euro afstaan in de maand...’

Een groep met Apeldoornse gedupeerden van de toeslagenaffaire waar je terechtkunt voor tips, steun of een luisterend oor. Dat is de grote wens van Marieke Jonker (42), die zelf ook slachtoffer is. ,,Alleen wij begrijpen wat ons is overkomen.”

2 reacties

 • M. Steenbergen

  6 maanden geleden
  Een sterke vrouw ben je zeker! Alleen maar respect! Marianne Steenbergen
 • Louis Buevink

  6 maanden geleden
  Je bent een bewonderenswaardige sterke vrouw. Ik snap dat je er klaar mee bent en geen zin hebt in nog meer gedoe. Ik hoop dat je toch blijft vechten om de beerput helemaal te legen. Ik ben blij met Pieter Omtzigt en Renske Leijten die door onvermoeibaar doorvragen deze misstanden hebben geopenbaard.
 1. Grote politiemacht weet tientallen boeren uit Apeldoorn te weren
  UPDATE | MET VIDEO
  61

  Grote politie­macht weet tientallen boeren uit Apeldoorn te weren

  De politie heeft woensdagavond met een grote troepenmacht en zwaar materieel een groep boeren met trekkers uit Apeldoorn geweerd. De politie sloot onder meer een afrit van de A1 af. Toen boeren elders probeerden de stad in te komen, verplaatste de politie zich snel. De trekkers konden zodoende alsnog worden opgevangen en meteen worden teruggestuurd. In Apeldoorn is sinds woensdagavond voor dit doel een noodverordening van kracht.

Apeldoorn