Een eerdere impressie van de hal. De 'uitbouw' bovenop is een zogenoemde lantaarn. Gekleurd glas daarin moet zorgen voor een bijzonder effect.
Volledig scherm
PREMIUM
Een eerdere impressie van de hal. De 'uitbouw' bovenop is een zogenoemde lantaarn. Gekleurd glas daarin moet zorgen voor een bijzonder effect. © West 8

Markthal in Apeldoorn opnieuw iets later, maar dan staat er ook echt een flinke jongen

De komst van de markthal op het vernieuwde Marktplein in Apeldoorn is opnieuw iets uitgesteld. Als het object straks is verrezen, heeft de stad er een opvallend bouwwerk bij.

7 reacties

 • EJ Elings

  2 weken geleden
  Het regeltje van maximaal 40 vierkante meter (in totaal) aan bijgebouwen zal wel niet gelden voor het gemeentehuis. Dat geldt alleen voor inwoners van de gemeente. De kosten daarentegen worden wel gedragen door de inwoners van de gemeente, maar misschien kunnen we dan die hal gebruiken als we tijdelijk even stallingsruimte zoeken 😂
 • DG Borg

  2 weken geleden
  Ik geloof niet dat dit houten geval een keuze van het publiek is.En verder zal het bedrag van 9 ton wel ruimschoots overtroffen worden.
 • B. Noniem

  2 weken geleden
  Ik vind het mooi, maar dat zegt niet zoveel, ik eet ook spruitjes....
 • Erik Weijl

  2 weken geleden
  Dit gedrocht toont eens temeer aan dat de welstandscommissie opgeheven kan worden !
 • O Huisman Hekman

  2 weken geleden
  "Het plein is een grote vlakte; het bouwwerk doorbreekt dat." Daarom is het ook een plein...toch?
 1. Columbia en TVC’28 maken Rohda Raalte kampioen, ook Sallandia mag champagne ontkurken
  Liveblog

  Columbia en TVC’28 maken Rohda Raalte kampioen, ook Sallandia mag champagne ontkurken

  Kampioen worden zonder zelf te spelen is weliswaar niet zo fraai, maar bij Rohda Raalte zullen ze er niet om malen. De ploeg van Laurens Knippenborg keert volgend seizoen terug in de hoofdklasse. Ook vijfdeklasser Sallandia mocht eindelijk de champagnefles ontkurken. Dat geldt nog niet voor AZC, al zette de ploeg dankzij een 0-0 gelijkspel bij Robur et Velocitas wel een grote stap richting het kampioenschap. Er gebeurde nog veel meer op deze speeldag in het amateurvoetbal.

Apeldoorn