Volledig scherm
ANP Photo

Masseuse schrikt van hete klant

ZUTPHEN - Een masseuse van een beautysalon in Hoenderloo kreeg de schrik van haar leven, toen haar klant zichzelf onverwacht een 'happy ending' bezorgde na een massage. De politierechter in Zutphen veroordeelde de man uit Zuidlaren voor het plegen van schennis.W.S. (41) uit Zuidlaren was afgelopen december een weekendje weg met zijn vrouw in Landal Greenparks in Hoenderloo. Hij boekte een massage in de beautysalon op het vakantiepark. De dag voor de massage had hij de hele avond seks met zijn vrouw gehad, vertelde hij de masseuse. En hij vroeg de masseuse of ze ook zijn billen en de voorkant van zijn lijf ging masseren. Ook verklapte hij dat hij wel eens een erotische massage had gehad. Bovendien vroeg hij of ze wel vaker mannen met een stijve masseerde.

Hij lag in zijn blootje op de behandeltafel, want hij had zijn onderbroek uitgetrokken. Ongebruikelijk, dus de masseuse had een handdoek over zijn billen gelegd. Al met al voelde ze zich ongemakkelijk met de situatie. Wat zij zag als seksuele toespelingen, zag hij naar eigen zeggen als gewoon een praatje maken. ,,Misschien is het wel makkelijker om dit soort dingen aan een vreemde te vertellen dan aan iemand die ik ken.''

Na afloop van de massage vroeg hij om een doekje om zijn geslachtsdeel schoon te maken. Maar hij deed meer dan dat, zag de vrouw. Hij bezorgde zichzelf een hoogtepunt. S. ontkende dat. ,,Ik kwam klaar door de aanraking van het doekje. Ik schaamde me dood. Ik dacht: wat overkomt me hier?'' Naar eigen zeggen had hij zich gegeneerd van de vrouw afgewend, terwijl de masseuse zei dat hij pontificaal met zijn gezicht naar haar toe stond. Ze was erg geschrokken. ,,Ik was in shock, overdonderd en ook een beetje bang.'' Dat vond S. een overdreven reactie. ,,Het was een meisje van 22, 23 jaar. Die heeft toch wel wat meegemaakt, ga ik vanuit.'' Dat ze aangifte tegen hem deed, vond hij 'wel een beetje raar'. De officier van justitie eiste tachtig uur werkstraf tegen hem. Dat is precies wat de rechter oplegde aan S..

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn