Roy Dom (l) bij de lancering van de samenwerking tussen ouderenzorginstellingen in de regio Apeldoorn/Zutphen. Midden: Rob Hillerström, specialist ouderengeneeskunde Zorggroep Apeldoorn, rechts Xandra van Bremen van Zilverenkruis Zorgkantoor.
Volledig scherm
PREMIUM
Roy Dom (l) bij de lancering van de samenwerking tussen ouderenzorginstellingen in de regio Apeldoorn/Zutphen. Midden: Rob Hillerström, specialist ouderengeneeskunde Zorggroep Apeldoorn, rechts Xandra van Bremen van Zilverenkruis Zorgkantoor. © Eigen foto

Meer ouderen, minder zorgpersoneel... Instellingen in regio Apeldoorn/Zutphen komen met actieplan

Steeds meer ouderen, maar steeds minder zorgprofessionals. Om te voorkomen dat dit de komende jaren ernstige gevolgen heeft bundelen organisaties in de ouderenzorg hun krachten in de regio Apeldoorn/Zutphen. Uitgangspunt van het kennis- en informatieplatform dat ze vandaag lanceerden, is samenwerken, ontwikkelen en uitvoeren, in plaats van concurreren.

1 reactie

 • Roffel

  1 jaar geleden
  En ggnet sluiten voor asielzoekers, jammer
 1. Voorst wil strengere controle op middelengebruik bij festival Ground Zero op Bussloo
  PREMIUM
  5

  Voorst wil strengere controle op middelenge­bruik bij festival Ground Zero op Bussloo

  Als het aan de gemeente Voorst ligt wordt er bij hardcore dancefestival Ground Zero op Bussloo volgend jaar strenger gecontroleerd op alcohol- en drugsgebruik. De gemeente wil onderzoeken of het mogelijk is dat niet alleen gecontroleerd wordt op middelengebruik bij binnenkomst, maar ook bij het vertrekken van het festivalterrein. ,,Zodat bezoekers niet onder invloed deelnemen aan het verkeer.”