Meerdere auto's in brand in Apeldoorn

videoIn de nacht van vrijdag op zaterdag zijn in Apeldoorn twee auto's in brand gevlogen. Brandstichting wordt niet uitgesloten.

De eerste auto die in brand vloog stond geparkeerd in de IJsselstraat. Dit gebeurde rond 02.30 uur terwijl de eigenaar lag te slapen. 

Een tweede auto stond iets na 03.00 uur in brand. Deze auto stond in de Goedewoningweg geparkeerd. De voorkant en een gedeelte van het interieur gingen in vlammen op. 

De politie doet onderzoek naar de autobranden en sluit brandstichting niet uit.

Volledig scherm
© Pim Velthuizen

Nieuwsapp
Download de gratis nieuwsapp van de Stentor en blijf zo altijd en overal op de hoogte van het laatste (sport)nieuws. 24 uur per dag al het nieuws uit uw buurt of stad en het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Gratis, overzichtelijk en snel! Download de app hier voor iOS en hier voor Android!

  1. Berends zet ondanks vertrek nog boom bij azc in Apeldoorn
    PREMIUM

    Berends zet ondanks vertrek nog boom bij azc in Apeldoorn

    Hij heeft zich één ding heilig voorgenomen: die boom gaat hij planten. Sinds donderdag lijkt alles in het leven van John Berends te draaien om zijn benoeming als commissaris van de Koning in Gelderland, maar in de korte tijd dat hij nog in functie is verliest de Apeldoornse burgemeester de hoofdzaken niet uit het oog. ‘Die boom’ komt bij het nieuwe asielzoekerscentrum, heeft hij beloofd. Symbolisch voor het belang dat hij daar aan hecht.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn