Volledig scherm
Aanrijding scooter en auto op de Deventerstraat in Apeldoorn. © Luciano de Graaf

Meisje op scooter onderuit gereden op Deventerstraat in Apeldoorn

Een meisje op een scooter is onderuit gereden op de Deventerstraat in Apeldoorn. De aanrijding gebeurde ter hoogte van de Generaal van Heutszlaan. Ze is daarbij gewond geraakt.  De automobilist kwam vanaf de Generaal van Heutszlaan en wilde links af de Deventerstraat op maar zag daarbij de scooterrijdster over het hoofd. De scooterrijdster kwam vol tegen de zijkant aan van de auto en kwam hard ten val.

De scooter raakte fors beschadigd. De auto raakte licht beschadigd. Het meisje werd in een ambulance behandeld aan haar verwondingen. Na behandeling en controle hoefde het ze niet mee naar het ziekenhuis 

De weg in het centrum was korte tijd afgesloten voor onderzoek en omdat de brokstukken over de weg verspreid lagen. Het is duidelijk dat de scooter total loss is. 

  1. Kerstbomenverkoop piekt dit weekend: ‘Gelukkig krijgen we geen witte kerst’
    PREMIUM
    Poll

    Kerstbomen­ver­koop piekt dit weekend: ‘Gelukkig krijgen we geen witte kerst’

    Kerstbomen kopen in november worden langzaam steeds gewoner, maar dit en komend weekend zijn toch nog steeds de momenten waarop de verkoop piekt. Het zijn de weken waarin een bedrijf als Tuinland met vestigingen in Zwolle en Wilp zo’n 25 procent van zijn jaaromzet draait. ,,Gelukkig krijgen we geen sneeuw, want dan scheelt ons dat enorm. Dan verkopen we minder bomen”, zegt André Eshuis, die zich namens het bedrijf met de verkoop van de kerstbomen bezighoudt.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn