Voorzitter Erik Neuteboom van Klarenbeeks Belang bij de Elsbosweg. Niet ver van het perceel waar het nieuwe vrijliggende fietspad afbuigt en niet meer pal langs de Elsbosweg loopt.
Volledig scherm
PREMIUM
Voorzitter Erik Neuteboom van Klarenbeeks Belang bij de Elsbosweg. Niet ver van het perceel waar het nieuwe vrijliggende fietspad afbuigt en niet meer pal langs de Elsbosweg loopt. © Kevin Hagens

Met horten en stoten koerst Apeldoorn eindelijk af op vrijliggend fietspad naar Klarenbeek

Een stikstofonderzoek, het verwerven van grond, bezwaren van Klarenbeeks Belang. De aanleg van een vrijliggend fietspad langs de Polderweg en Elsbosweg tussen Apeldoorn en Klarenbeek gaat niet zonder slag of stoot. Maar lijkt er nu dan toch écht te komen.

 1. Bente (16) uit Apeldoorn zet recordkatapult overleden vader op Marktplaats
  PREMIUM
  VIDEO

  Bente (16) uit Apeldoorn zet recordkata­pult overleden vader op Markt­plaats

  Natuurlijk dacht ze aan haar pas overleden vader Ivo, toen Bente Visser uit Apeldoorn deze zomer een schot loste met een reuzenkatapult. Dé katapult waarmee haar vader en zijn vrienden in 2004 een wereldrecord vestigden. ,,Het was supermooi om te zien hoe goed de katapult werkte. Maar het was tegelijk een beetje zwaar. Het hakte er bij mij wel even in.’’ De zogenoemde trebuchet staat nu op Marktplaats te koop.
 2. Veiligheidsregio's Gelderland: ga in de strijd met corona niet eten in Duitsland

  Veilig­heids­re­gi­o's Gelderland: ga in de strijd met corona niet eten in Duitsland

  Nederlanders gaan nog steeds graag de grens over om een hapje te eten in Duitsland. Maar dat is helemaal niet verstandig gezien de explosieve toename van het aantal coronabesmettingen in zowel Nederland als Duitsland. Blijf thuis, is dan ook de dringende, gezamenlijke oproep van burgemeester Ton Heerts (Veiligheidsregio Noord-Oost Gelderland) en burgemeester Ahmed Marcouch (Veiligheidsregio Midden-Gelderland)

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn