Voorzitter Erik Neuteboom van Klarenbeeks Belang bij de Elsbosweg. Niet ver van het perceel waar het nieuwe vrijliggende fietspad afbuigt en niet meer pal langs de Elsbosweg loopt.
Volledig scherm
PREMIUM
Voorzitter Erik Neuteboom van Klarenbeeks Belang bij de Elsbosweg. Niet ver van het perceel waar het nieuwe vrijliggende fietspad afbuigt en niet meer pal langs de Elsbosweg loopt. © Kevin Hagens

Met horten en stoten koerst Apeldoorn eindelijk af op vrijliggend fietspad naar Klarenbeek

Een stikstofonderzoek, het verwerven van grond, bezwaren van Klarenbeeks Belang. De aanleg van een vrijliggend fietspad langs de Polderweg en Elsbosweg tussen Apeldoorn en Klarenbeek gaat niet zonder slag of stoot. Maar lijkt er nu dan toch écht te komen.

 1. Druk op woningmarkt Zwolle-Deventer steeds groter: VVD wil hulp van Rijk in vorm van woondeal
  PREMIUM

  Druk op woning­markt Zwol­le-Deventer steeds groter: VVD wil hulp van Rijk in vorm van woondeal

  De regio Deventer/Zwolle komt niet in aanmerking voor extra rijksmiljoenen om iets aan de woningnood te doen. Een voorstel van VVD-kamerlid en Raaltenaar Daniël Koerhuis vandaag in het parlement, zodat ook deze regio profiteert, kan niet op steun rekenen van demissionair minister Kajsa Ollongren (Binnenlandse Zaken). Maar de strijd is nog niet helemaal gestreden: volgende week stemt de Tweede Kamer.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

 1. Oplegger van vrachtwagen vliegt in brand in Balkbrug
  Play

  Oplegger van vrachtwa­gen vliegt in brand in Balkbrug

 2. Man uit Apeldoorn raakt ernstig gewond bij val van dak
  Play

  Man uit Apeldoorn raakt ernstig gewond bij val van dak

Apeldoorn