Metershoge vlammen bij brand in nieuwbouwwijk in Apeldoorn

Met videoPallets met bouwmaterialen zijn gisteravond laat in brand gevlogen in Apeldoorn. De politie heeft een 37-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van brandstichting. De vlammen sloegen hoog uit maar de brandweer had het snel onder controle.

 1. Oekraïne gooit huizenmarkt óók in Apeldoorn op slot, Tom en Nicka houden hoop: vier kijkers op open dag
  PREMIUM

  Oekraïne gooit huizen­markt óók in Apeldoorn op slot, Tom en Nicka houden hoop: vier kijkers op open dag

  Rijen gegadigden stonden in een rij, overbieden was eerder regel dan uitzondering. Sinds pakweg april weten Tom Oudshoorn en Nicka Vermeer beter. De gevolgen van de oorlog in Oekraïne, inflatie en renteverhoging laten zich voelen voor de huizenverkopers, die destijds nog dachten op korte termijn een verkoopakte te kunnen tekenen. ,,We hebben sinds april twee kijkers gehad.’’
 2. Pijnlijke middag voor HHC, CSV Apeldoorn en DVS’33 knokken zich naar drie punten en SV Urk verliest wéér
  Liveblog

  Pijnlijke middag voor HHC, CSV Apeldoorn en DVS’33 knokken zich naar drie punten en SV Urk verliest wéér

  Zowel HHC Hardenberg als SV Urk stond na drie wedstrijden op negen punten. Waar HHC de goede start een passend vervolg gaf, raakte SV Urk de kluts kwijt. Ook tegen Staphorst kreeg Gert-Jan Karsten de boel niet op de rails. HHC Hardenberg heeft eveneens een teleurstellende middag achter de rug. Dat geldt niet voor CSV Apeldoorn en DVS’33. De ploeg uit Ermelo boog een 0-2 achterstand om in een 3-2 zege. Dat en nog veel meer kwam deze zaterdag voorbij in het liveblog.