Initiatiefnemer Michèl Scholten (tweede van links) met naast hem Harm-Jan Jansen en rechts met pet Cindy Dijkers. In totaal zaten er zestien mensen aan tafel, maar niet iedereen wilde in beeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Initiatiefnemer Michèl Scholten (tweede van links) met naast hem Harm-Jan Jansen en rechts met pet Cindy Dijkers. In totaal zaten er zestien mensen aan tafel, maar niet iedereen wilde in beeld. © Maarten Sprangh

Michél (29) uit Apeldoorn voelt zich al zijn hele leven alleen en opeens zit er vijftien man om hem heen

Michèl Scholten (29) uit Apeldoorn voelt zich al zijn hele leven eenzaam. Maar daar is vanmiddag  verandering in gekomen. Tijdens de eerste bijeenkomst van de door hem opgezette Vrienden van de Veluwe zitten er in natuurgebied Het Leesten vijftien lotgenoten bij hem aan tafel. 

0 reacties

 1. Al jaren eenzaam, nu is Michèl (29) uit Apeldoorn er klaar mee: 'Je komt thuis en er is niemand’
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Al jaren eenzaam, nu is Michèl (29) uit Apeldoorn er klaar mee: 'Je komt thuis en er is niemand’

  Eenzaamheid is voor jongvolwassen een groot probleem in coronatijd. Zo ook voor Michèl Scholten (29) uit Apeldoorn. Hij voelt zich al zijn hele leven alleen. Nu is hij daar klaar mee. Via de door hem opgezette Facebookpagina Vrienden van de Veluwe zoekt Scholten naar maatjes. Niet alleen voor zichzelf, ook voor anderen. Een monoloog. ,,Die drempel? Daar stap je niet zomaar overheen.”
 2. Cas kan fluiten naar groot terras, burgemeester trekt vergunning voor café in Beekbergen weer in
  PREMIUM

  Cas kan fluiten naar groot terras, burgemees­ter trekt vergunning voor café in Beekbergen weer in

  Het zou voor een welkome aanvulling op z’n inkomsten moeten zorgen, het forse terras aan de achterkant van eetcafé Bij Cas in Beekbergen. Sinds april dit jaar had Caspar Woutersen de vergunning op zak. Nadat eerst personele problemen roet in het eten gooiden, raakt hij de permissie nu zelfs helemaal kwijt. Door omwonenden ingediende bezwaren zijn terecht, vindt de gemeente Apeldoorn.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn