Volledig scherm
Sinterklaas komt dit jaar met de stoomtrein naar Apeldoorn. © Maarten Sprangh

Mis niets van de sinterklaasintocht in Apeldoorn: volg het live bij de Stentor

IntochtHij komt hij komt... die lieve goede sint. Het is nog maar één nachtje slapen tot Sinterklaas met zijn pieten weer in het land is. Als alles goed gaat met de stoomtrein, want dat is nog maar de vraag, mogen we Sinterklaas zaterdagmiddag verwelkomen in Apeldoorn. 

Liveblog

Volg de intocht van Sinterklaas live bij de Stentor! Van de laatst aangeveegde stoeptegel, het uitrollen van de rode loper, papa’s en mama’s die met hun kinderen de stad inlopen tot de mooiste intochtfoto's en video’s. We houden het allemaal voor je  bij in een speciale liveblog. 

Livestream op de site en Facebook

Zaterdagochtend worden de puntjes op i gezet in Apeldoorn. Hoe ligt de stad er bij? Is Apeldoorn klaar voor sint en zijn gevolg? Onze verslaggever Phaedra praat je live bij vanaf het Raadshuisplein (10.00 uur) en vanaf het Stationsplein (11.30 uur).  Volg de livestream op onze site. Je kunt je ook abonneren op onze Facebookpagina. Zodra we live gaan, krijg je van ons een notificatie. 

Instagram stories

Volg je ons al op Instagram? Wel doen! Via instagramstories houden we je ook op de hoogte van de intocht. Verslaggever Alice neemt een kijkje in de binnenstad en proeft alvast de sfeer. Sta jij zaterdag langs de route in Apeldoorn? Of zie je iets bijzonders? Deel je foto of video dan met ons, tag @de_stentor in je bericht. 

Whatsapp

Ga jij naar de intocht zaterdag of sta je langs de route en heb je een mooie foto of video gemaakt die je met ons wil delen? Misschien zie je iets opmerkelijks of heb je een nieuwstip? Stuur ons dan een whatsappberichtje 0682990536. (Klik op de link en je gaat direct naar whatsapp)

Volledig scherm
Zaterdagochtend volgt de Stentor het onthaal van Sinterklaas op de voet. © Rob Voss
Volledig scherm
Vlaggen en ingepakte zeecontainers langs tal van invalswegen zijn cadeaus waarmee Apeldoorn Sinterklaas alvast beloont. © Rob Voss

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn