Misdrijf uitgesloten na vondst lichaam op straat in Apeldoorn

videoPolitieonderzoek heeft duidelijk gemaakt dat de overleden persoon die is aangetroffen in Apeldoorn niet door een misdrijf om het leven is gekomen. Dat is de enige informatie die de politie kan geven, meldt een woordvoerder.

Dinsdag aan het eind van de middag is een lichaam aangetroffen in de Stoomwezenstraat in Apeldoorn. Reanimatiepogingen van de toegesnelde hulpdiensten bleven vruchteloos. 

De politie heeft onderzocht of er aanwijzingen waren dat het zou gaan om een niet natuurlijke dood. ,,Dat is uitgesloten. Daarom doen we over de verdere omstandigheden geen uitspraken", zegt de woordvoerder Anne Coene van Politie Oost-Nederland.

Volledig scherm
Een levenloos lichaam is aangetroffen aan de Stoomwezenstraat in Apeldoorn. © Pim Velthuizen
 1. Apeldoornse webshop laat spoor van gedupeerden na
  PREMIUM

  Apeldoorn­se webshop laat spoor van gedupeer­den na

  Leveranciers en klanten betichten webshop BMX Shop Apeldoorn massaal van oplichting. De webshop voor fietscrossartikelen van Apeldoorner Riny van Nieuwenhuizen zou wel afnemen van leveranciers maar niet betalen en klanten juist laten betalen maar vervolgens niet leveren. Van Nieuwenhuizen zelf ontkent oplichtingspraktijken en stelt juist zelf slachtoffer van een lastercampagne te zijn. Meerdere gedupeerden zeggen dat ze aangifte van oplichting hebben gedaan tegen de ondernemer. ,,Die man is ziek in zijn hoofd.’’
 2. Gemist? ‘Wolf’ in Schoonheten en Staatsloterij verklaart levende Kampenaar dood
  Jouw regionieuws gemist?

  Gemist? ‘Wolf’ in Schoonhe­ten en Staatslote­rij verklaart levende Kampenaar dood

  De gemeente Raalte werd afgelopen week opgeschrikt door een Wolf, althans dat werd in eerste instantie gedacht. Een filmpje circuleerde over een dier dat mogelijk bloed van de weg zat te likken bij Schoonheten. Die ‘wolf’ bleek uiteindelijk de Duitse Herder Beer van Ans Spijker. ,,Het was een boterham. Ik kan je de plek zo aanwijzen,’’ aldus de eigenaresse. Dit verhaal was één van de opmerkelijkste verhalen van afgelopen week. Een overzicht van de verhalen van afgelopen week die het teruglezen waard zijn:

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn