Automobilisten moeten van het KNMI hun snelheid aanpassen vanwege de mist.
Volledig scherm
PREMIUM
Automobilisten moeten van het KNMI hun snelheid aanpassen vanwege de mist. © ANP

Mist en ongelukken op de A50: waarom werd dan toch de spitsstrook dichtgegooid door Rijkswaterstaat?

De hele ochtend hebben automobilisten op de A50 van Apeldoorn naar Arnhem gisteren te maken gehad met filevorming en een afgesloten rijbaan vanwege dichte mist, een ongeluk en een pechgeval. Waarom gooide Rijkswaterstaat dan ook nog de spitsstrook dicht?

0 reacties

 1. KAART | Besmettingscijfers blijven hoog: regio Noord- en Oost-Gelderland spant de kroon, Flevoland toont flinke daling
  CHECK JOUW GEMEENTE

  KAART | Besmet­tings­cij­fers blijven hoog: regio Noord- en Oost-Gelderland spant de kroon, Flevoland toont flinke daling

  Vijf gemeenten van de regio Oost-Nederland blijven vandaag onder de 100 positief geteste personen per 100.000 inwoners, terwijl in de rest van de regio de besmettingen hoog blijven. In heel Oost-Nederland kwamen er 3357 nieuwe besmettingen bij. Vooral in Noord- en Oost Gelderland stijgen de besmettingen flink. Toch zijn er ook lichtpuntjes: regio Flevoland laat een flinke daling in het aantal positieve testen zien.
 2. GroenLinks fel over onderzoek naar logistiek centrum Eerbeek: ‘Misleidend en niet onafhankelijk’
  PREMIUM
  4

  GroenLinks fel over onderzoek naar logistiek centrum Eerbeek: ‘Misleidend en niet onafhanke­lijk’

  Een rapport naar nut en noodzaak van een logistiek centrum voor de papierindustrie in Eerbeek deugt niet. Dat is de stevige conclusie van GroenLinks in Brummen. Volgens de fractie wordt gesjoemeld met cijfers waardoor het lijkt alsof een nieuw logistiek centrum noodzakelijk is voor het papierdorp. ,,De prioriteit lijkt te worden gegeven aan de papierindustrie, in plaats van aan de leefbaarheid in Eerbeek.”

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn