Motorrijder gewond na frontale botsing in Lieren

videoEen motorrijder is vanmiddag gewond geraakt bij een frontale botsing op de Achterste Kerkweg bij Lieren. 

Toen een auto linksaf wilde slaan op de kruising Hanekerweg met de Achterste Kerkweg, botste de motorrijder frontaal op het voertuig. Hij vloog hierbij over de motorkap van de auto en belandde op het wegdek. 

De motorrijder was na het ongeluk goed aanspreekbaar. Een ambulance is ter plaatse gekomen en heeft het slachtoffer meegenomen naar het ziekenhuis. De motor liep bij het ongeluk flinke schade op en is afgeschreven. 

Alle wegen bij de kruising werden tijdelijk afgesloten, omdat het ongeluk midden op de kruising gebeurde. Na ongeveer een half uur zijn deze wegen weer vrijgegeven. 

Volledig scherm
Een motorrijder is zondagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Achterste Kerkweg bij Lieren. © News United
  1. Laatste wens komt uit voor ernstig zieke Roy (47) uit Twello: nog één ritje in Amerikaanse wagen
    PREMIUM
    VIDEO

    Laatste wens komt uit voor ernstig zieke Roy (47) uit Twello: nog één ritje in Amerikaan­se wagen

    Amerikaanse auto's zijn z'n lust en zijn leven. Hij bezat ze, sleutelde eraan. Tot Roy van den Bosch (47) uit Twello vijf jaar geleden wordt getroffen door een hersenbloeding. Het is direct foute boel volgens de artsen. Ouders Jose en Eddie krijgen te horen dat hij nog wellicht drie maanden te leven heeft. Vijf jaar later en vele hersenbloedingen en TIA's verder is Roy er nog steeds. Deze zondag komt een ultieme wens voor hem uit: nog één ritje in een Amerikaanse wagen.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn