Motorrijder gewond na frontale botsing in Lieren

videoEen motorrijder is vanmiddag gewond geraakt bij een frontale botsing op de Achterste Kerkweg bij Lieren. 

Toen een auto linksaf wilde slaan op de kruising Hanekerweg met de Achterste Kerkweg, botste de motorrijder frontaal op het voertuig. Hij vloog hierbij over de motorkap van de auto en belandde op het wegdek. 

De motorrijder was na het ongeluk goed aanspreekbaar. Een ambulance is ter plaatse gekomen en heeft het slachtoffer meegenomen naar het ziekenhuis. De motor liep bij het ongeluk flinke schade op en is afgeschreven. 

Alle wegen bij de kruising werden tijdelijk afgesloten, omdat het ongeluk midden op de kruising gebeurde. Na ongeveer een half uur zijn deze wegen weer vrijgegeven. 

Volledig scherm
Een motorrijder is zondagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Achterste Kerkweg bij Lieren. © News United
 1. Eigenaar Marokkaanse woonwinkel heeft het helemaal gehad met Apeldoorn: ‘Met een knoop in de maag naar mijn eigen zaak’
  PREMIUM

  Eigenaar Marokkaan­se woonwinkel heeft het helemaal gehad met Apeldoorn: ‘Met een knoop in de maag naar mijn eigen zaak’

  Aan het ‘verstandshuwelijk’ tussen de Marokkaanse Woonwinkel Artizana en Apeldoorn komt wellicht spoedig een einde. Eigenaar Marco Jutte heeft helemaal gehad met het ondernemen aan de Hoofdstraat en overweegt sterk zijn woonwinkel annex horecazaak te sluiten. Twee toezichthouders die hem afgelopen week sommeerden zijn koopwaar binnen te zetten, lijken de druppel. ,,Mij wordt constant het vel over de oren gehaald”.
 2. Gemeenten, bedrijven en brancheorganisaties in rep en roer na PFOS-brief: 6 vragen over dit onverwoestbare stofje
  PREMIUM

  Gemeenten, bedrijven en brancheor­ga­ni­sa­ties in rep en roer na PFOS-brief: 6 vragen over dit onverwoest­ba­re stofje

  De telefoon van Aiko Hensums van Expertisecentrum PFAS staat roodgloeiend. Gemeenten, bedrijven en brancheorganisaties zitten met hun handen in het haar sinds er nieuwe eisen zijn aangekondigd voor grond. Wie grond wil verplaatsen moet het verplicht analyseren. Er mag per kilo grond slechts een microgram van het stofje PFOS zitten. Hensums is er sinds 2012 mee bezig en beantwoordt de meest prangende vragen.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn