Volledig scherm
Een motorrijder raakte vanmiddag gewond bij een ongeluk op Kanaal-Zuid in Lieren © Persbureau Heitink

Motorrijder zwaargewond bij ongeval in Lieren

Een motorrijder is vanmiddag zwaargewond geraakt, nadat hij achterop een auto botste in Lieren. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. 

Het ongeluk gebeurde rond 17.20 uur op de kruising van Kanaal-Zuid en Het Oude Veen. De motorrijder knalde door onbekende oorzaak achter op een auto. 

Meerdere ambulances, politieauto's en een traumahelikopter kwamen ter plaatse om eerste hulp te verlenen. Uiteindelijk werd de motorrijder per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De motor liep de nodige schade op, maar kon door agenten van de weg worden gerold. Ook de auto raakte beschadigd: het achterraam ligt aan diggelen, er zit een flinke deuk in de klep van de kofferbak en een achterlicht is kapot.

De weg werd gedurende de werkzaamheden van de hulpdiensten afgesloten.

  1. Einde tijdperk bij Alterno: geldgebrek verdrijft Apeldoornse volleyclub uit eredivisie
    PREMIUM

    Einde tijdperk bij Alterno: geldgebrek verdrijft Apeldoorn­se volleyclub uit eredivisie

    Het wordt sportief gezien een stap terug, gedwongen door een gebrek aan financiële middelen. De volleybalsters van Dros Alterno vechten in de degradatiepoule van de eredivisie nog voor lijfsbehoud, maar de vereniging zelf houdt stiekem een beetje rekening met een niveau lager. Misschien wordt er in Apeldoorn wel op gehoopt. ,,We kunnen volgend jaar geen eredivisiewaardig team formeren”, geeft voorzitter Henk Wijnsma toe.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn