Volledig scherm
Drukke tijden voor MultiSound. eigen foto

MultiSound twee avonden aan kanaal

APELDOORN - Het optreden van het Gelders Orkest met solisten (vrijdagavond) en een show rond Leona Philippo (Voice of Holland) met het orkest van de Koninklijke Lucht (zaterdagavond) zijn ongetwijfeld de hoogtepunten van de achtste jaargang van de Kanaalconcerten.

Op het feestterrein aan de boorden van het kanaal is nog veel meer te doen. Naast dj van Rozenthal de la Vagaz, de opera-ster in wording Paolo Levantino levert ook Apeldoorn een waardevol aandeel in de vorm van culturele informatie zang, muziek en voor het eerst een uitgebreid kinderprogramma.

De muziek komt van bigband MultiSound die laat op beide avonden voor een zogenoemde afterparty tekent. De deelnemers aan de kunst-cultuur markt met kraampjes is groot. Van de dansers van Street Dance tot vocaal ensemble In The Mood, van het ASK Theater tot toneelgroep Graficus.

Een workshop journalistiek voor kinderen (met een echte journalist) staat morgenmiddag rond 13.40 en 15.40 uur op de rol. Inschrijven kan ter plekke. Alle informatie is te lezen op de site www.kanaalconcerten.nl

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn