Topparken - Landgoed De Scheleberg. De verdachte was directeur bij het concern.
Volledig scherm
PREMIUM
Topparken - Landgoed De Scheleberg. De verdachte was directeur bij het concern. © Raphael Drent

Na 3,5 jaar wéér uitstel in verkrachtingszaak tegen ex-directeur Topparken: ‘Onbegrijpelijk en heel kwalijk’

‘Een bizarre gang van zaken’. Drieënhalf jaar nadat hij samen met een mededirecteur van vakantieconcern Topparken in Lunteren zijn 20-jarige oppas op vakantie in Frankrijk zou hebben verkracht, weet de 36-jarige Apeldoorner Ferris van H. de rechtsgang voor de zoveelste keer te vertragen.

16 reacties

 • H. Hudepohl

  4 maanden geleden
  H. De Vries: idd wij leven in een rechtsstaat. Gezien eerdere reacties van u heb ik het idee dat ' de rechtstaat' het enige is wat u hebt in te brengen. Maar vindt u ook in onze rechtstaat RECHT wordt gesproken?
 • R. Otters

  4 maanden geleden
  H de vries hahahaha die is geweldig , lol, maar t zou wel zo moeten zijn idd dat bij zeare zaken als dit de verdachte verplicht zou moeten worden aanwezig te zijn , t is wat
 • H de Vries

  4 maanden geleden
  Gelukkig maar dat we een rechtsstaat hebben en dat je dus niet veroordeeld wordt op de reacties op de website van de stentor..... .
 • Carin de Graaf-de Rijke

  4 maanden geleden
  Welkom in Nederland waar de belangen van de dader beter worden behartigd dan die van het slachtoffer......
 • W. Kloppenburg

  4 maanden geleden
  Het is überhaupt volslagen krankzinnig om zaken te behandelen waar de verdachte niet aanwezig is. Als er geen echte reden is waarom een verdachte niet aanwezig is dan dient de advocaat weggestuurd te worden en dient met een hamerklap de maximum straf voor het delict gevonnist te worden. Rechters laten zich veel te makkelijk als schooljochies piepelen door criminelen.