Tentfeesten in de dorpen, zoals hier in Wenum Wiesel, zijn van alle tijden. Maar in Apeldoorn wordt eind maart voor het eerst een tentfeest gehouden.
Volledig scherm
PREMIUM
Tentfeesten in de dorpen, zoals hier in Wenum Wiesel, zijn van alle tijden. Maar in Apeldoorn wordt eind maart voor het eerst een tentfeest gehouden. © Kevin Hagens

Na alle dorpen krijgt Apeldoorn een eigen tentfeest

Apeldoorn krijgt een tentfeest. Op het strand bij Soap, op het Zwitsalterrein, komt op 27, 28 en 29 maart een feesttent te staan. ,,Ieder dorp heeft een heerlijk feest. Hoogste tijd dat Apeldoorn aan een nieuwe traditie gaat bouwen’’, zegt mede-organisator Harry Vesseur.

Een tentfeest in Apeldoorn?

  1. Corona-update | Buurman vindt longpatiënt in ademnood, dierenlab mag testen en ontroerende video Isala
    video

    Corona-update | Buurman vindt longpa­tiënt in ademnood, dierenlab mag testen en ontroeren­de video Isala

    De nieuwsberichten over het coronavirus volgen elkaar in een rap tempo op. De Stentor zet dagelijks de belangrijkste gebeurtenissen op een rij. Met vandaag: Buurman vindt naar adem snakkende longpatiënt in galerij in Apeldoorn, Isala slingert ontroerende video op facebook, de start van een mega-operatie in het dierenlab in Deventer en het hartverscheurende verhaal van dochters die beide ouders in Harderwijk verloren door het virus.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn