Linksboven de meest recente dump: plastic tassen met onder meer levensmiddelen. Die categorie treft Altena vaker aan, hoewel ook bijvoorbeeld eens een tuinkabouter achtergelaten werd.
Volledig scherm
PREMIUM
Linksboven de meest recente dump: plastic tassen met onder meer levensmiddelen. Die categorie treft Altena vaker aan, hoewel ook bijvoorbeeld eens een tuinkabouter achtergelaten werd. © Gerrit Altena

Na wéér een afvaldump is ‘buurman’ van container in Apeldoorn er echt klaar mee

Vlakbij een ondergrondse container wonen, dat is één ding. Maar als er om de haverklap afval naast wordt gedumpt, ben je er wel klaar mee. Dat geldt in elk geval voor Gerrit Altena in het centrum van Apeldoorn.

  1. Gemist? Seksshop Deventer viert jubileum en natuurfotograaf stuit op roedel wolven

    Gemist? Seksshop Deventer viert jubileum en natuurfoto­graaf stuit op roedel wolven

    Frenky uit Deventer heeft één regel als hij op straat loopt. Hij begroet je niet als eerste, want dat zou nog wel eens tot een conflict met je partner kunnen leiden als die naast je loopt. Frenky is namelijk al 50 jaar de trotse bezitter van een seksshop in Deventer. Dit is één van de verhalen van afgelopen week die je absoluut gelezen moet hebben, maar er zijn er zeker nog meer die het teruglezen waard zijn. Een overzicht:

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn