Een naakte man zorgt bij een bushokje vlakbij het politiebureau in Apeldoorn voor onrust.
Volledig scherm
Een naakte man zorgt bij een bushokje vlakbij het politiebureau in Apeldoorn voor onrust. © Luciano de Graaf

Naakte man zaait onrust en bedreigt mensen in Apeldoorn

Een naakte man zorgde woensdagavond aan de Europaweg in Apeldoorn voor veel onrust. Nadat hij zijn kleren voor het politiebureau uittrok, verplaatste hij zich naar het bushokje iets verderop. Eenmaal daar zorgde hij voor onrust en bedreigde hij fietsende voorbijgangers en automobilisten die stopten. 

 1. Eén miljoen euro voor noodlijdende verenigingen in Apeldoorn: ‘Iedereen moet mee kunnen doen’
  PREMIUM
  3

  Eén miljoen euro voor noodlijden­de verenigin­gen in Apeldoorn: ‘Iedereen moet mee kunnen doen’

  Sportverenigingen, culturele instellingen, scoutingclubs en buurt- en dorpshuizen hebben door verschillende crises moeite het hoofd boven water te houden. De gemeente Apeldoorn stelt daarom een bedrag van maximaal 15.000 euro per vereniging beschikbaar om de sport, kunstvorm of andere maatschappelijke bezigheid voor de meeste mensen toegankelijk te houden. In totaal wordt in 2023 een miljoen euro vrijgemaakt.
 2. Steenwijker Boys blijft ongeslagen, welkome zege voor DVS’33 en HHC blameert zich op eigen veld
  Liveblog

  Steenwij­ker Boys blijft ongeslagen, welkome zege voor DVS’33 en HHC blameert zich op eigen veld

  Een week voor de kraker tegen AFC kon HHC Hardenberg zich geen misstap veroorloven. Maar de ploeg van trainer Pascal Diender verloor op eigen veld van hekkensluiter OFC. DVS’33 weet daarentegen eindelijk weer wat winnen is, terwijl Berkum en SC Genemuiden elkaar in evenwicht hielden. Steenwijker Boys was een maatje te groot voor Angelslo en is daardoor al twaalf duels ongeslagen in 5G.
 3. De pijn in ziekenhuis Zutphen is onvermijdelijk, zegt Pier Eringa: ‘We kunnen het niet langer betalen’
  PREMIUM
  interview
  26

  De pijn in ziekenhuis Zutphen is onvermijde­lijk, zegt Pier Eringa: ‘We kunnen het niet langer betalen’

  Het ziekenhuis in Zutphen is alsnog kind van de rekening. Zeven maanden nadat de raad van bestuur van Gelre ziekenhuizen al het personeel informeerde over het besluit tot behoud van onder andere acute zorg en de kraamafdeling in Zutphen, gaat nu toch het mes in de organisatie. Pier Eringa, net drie weken bestuursvoorzitter, zegt dat er geen andere optie meer is.