Volledig scherm
Het zogenaamde klaverblad, waar de A1 en A50 elkaar kruisen. © Google Maps

Nachtafsluitingen knooppunt A50/A1 door werkzaamheden

DEVENTER/APELDOORN De werkzaamheden bij knooppunt Beekbergen breiden zich uit. Van maandag 24 tot en met vrijdag 28 oktober is de verbindingsweg van Zwolle naar Deventer bij het knooppunt van 21.00 tot 05.00 uur afgesloten. Verkeer van Zwolle naar Deventer wordt omgeleid via de A1 en de afrit Apeldoorn-Zuid.

In de nacht van vrijdag 28 oktober is de parallelbaan van de A50 van 21.00 tot 05.00 uur in zuidelijke richting tot knooppunt Beekbergen afgesloten. Verkeer van Zwolle naar Deventer en van Zwolle naar Amersfoort wordt omgeleid via de N345. Die nacht verlegt Heijmans tijdelijk de uitvoegstrook van Zwolle naar Deventer om te kunnen werken aan het nieuwe viaduct.

Vanaf 29 oktober geldt op de parallelbaan en de hoofdrijbaan een limiet van 90 km/uur. In de nacht van 28 oktober is ook de parallelbaan van de A1 van Deventer naar Amersfoort bij Beekbergen tijdelijk afgesloten. Verkeer vanuit Arnhem naar Amersfoort wordt omgeleid via de afrit 21 Voorst. Vanaf 29 oktober geldt op de parallelbaan van de A1 van Deventer richting Amersfoort een limiet van 70 km/uur.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn