3FM dj Domien Verschuuren is bij de feestelijke heropening van de Langba kliniek, die voorzien is van een grote muurschildering ter nagedachtenis van Tijn Kolsteren.
Volledig scherm
3FM dj Domien Verschuuren is bij de feestelijke heropening van de Langba kliniek, die voorzien is van een grote muurschildering ter nagedachtenis van Tijn Kolsteren. © ANP Kippa

Nagellakactie van Tijn voor Serious Request krijgt vervolg in Apeldoorn

De nagellakactie die wijlen Tijn Kolsteren vorig jaar in Breda opzette voor 3FM Serious Request, krijgt dit jaar een vervolg in Apeldoorn. Daar staat dit jaar de week voor kerst het Glazen Huis. Vader Gerrit van de deze zomer overleden Tijn liet dat dinsdagavond in RTL Late Night weten.

  1. Amadi (10) uit Apeldoorn kreeg botkanker, maar zit nu mét prothese als superheld bij een Happy Meal
    PREMIUM
    VIDEO

    Amadi (10) uit Apeldoorn kreeg botkanker, maar zit nu mét prothese als superheld bij een Happy Meal

    Ze dachten eerst dat hij groeipijn had, maar in werkelijkheid had de nu 10-jarige Amadi uit Apeldoorn botkanker. Door de ziekte moest zijn linkerbeen geamputeerd worden. In een nieuwe campagne van McDonald’s is een superheld van Amadi gemaakt, die de komende maand bij een Happy Meal zit. Van rapper Snelle kreeg Amadi zaterdag de eerste, levensgrote versie van het poppetje.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn